Як перейти з 1С на Microsoft Dynamics: досвід TechExpert і Clarity Ukraine на DIGITAL ENTERPRISE FORUM 2024

У п’ятницю, 18 жовтня 2024 року, під час DIGITAL ENTERPRISE FORUM 2024 наша команда спільно з партнерами Clarity Ukraine провела важливу для бізнес-спільноти презентацію, присвячену переходу з російського облікового програмного забезпечення на міжнародне ERP-рішення – Microsoft Dynamics Business Central. Доповідачами стали Тетяна Красоха, керівник відділу Dynamics рішень компанії TechExpert, та Віталій Курдюмов, директор з розвитку бізнесу Clarity Ukraine.

У ході доповіді фахівці розкрили такі аспекти:

  • Відмова від російського ПЗ: ризики та альтернативи
  • Самостійне впровадження ERP-систем компаніями
  • Труднощі міграції та покроковий план переходу на Business Central
  • Перші результати проєкту та поради команди для спрощення переходу від 1С та BAS
  • Безпека даних, інструменти моніторингу навантажень, можливості масштабування у хмарному середовищі та роль штучного інтелекту в новій ІТ-інфраструктурі

Слухачі отримали відповіді на всі запитання, а також мали можливість дізнатися про перші результати нашої успішної міграції та рекомендації щодо ефективного впровадження ERP-системи у своїх компаніях.

Перехід TechExpert на Microsoft Dynamics Business Central доповнив палітру рішень для автоматизації бізнес-процесів на платформі Microsoft Dynamics. А також, результатом проєкту переходу стало створення навчального курсу, який дає змогу познайомитися з можливостями цього продукту.

З усіма питаннями щодо впровадження сучасної ERP від Microsoft, ви можете звертатися до TechExpert.