Основна задача аналізатора Locky-1M “AUTO” – виявлення та визначення типу БПЛА (дрона), який наближається. В основі роботи аналізатора дронів лежить аналізатор спектра частот tinySA ultra. Визначення типу дрона базується на визначенні частоти та аналізу спектрального сліду випромінювання дронів та пунктів управління дронами, ця інформація зчитується оператором аналізатора з дисплея tinySA ultra. Для реалізації функції кращого визначення, аналізатор оснащений активною антеною з підсилювачем. Для додаткової зручності сповіщення, аналізатор обладнаний регульованою світловою та звуковою сигналізацією.

Основні компоненти Locky 1M “AUTO”

  • Аналізатор дронів з tinySA Ultra, з спеціалізованим програмним забезпеченням, кріпленням на «торпедо» та стілусом.
  • Активна антена з малошумний підсилювачем радіо сигналів 20 dBi.
  • Зарядний пристрій/блок живлення від мережі автомобіля.
  • Кабель для подачі живлення на аналізатор.
  • Телескопічна антена.

Корпус Locky 1M “AUTO” спроєктований для використання в складних умовах при русі автомобіля.

Locky 1M “AUTO” виявляти сигнали дронів та різноманітних передавачів сигналів, вказаного діапазону частот (радіостанції, пункти управління дронами, РЕБи) на відстані 10 - 12 Км.

Аналізатор оснащений швидкознімним кріпленням та додатковою телескопічною антеною, що дозволяє використовувати його за межами автомобіля, хоча і  з гіршими характеристиками виявлення. В комплект постачання входить стилус, за допомогою якого можна управляти аналізаторами

Прошивка пристрою має перед налаштовані діапазони частот для зручності виявлення певних радіосигналів і здатна повідомити користувача звуком (через 3.5mm audio вихід) про наявність сигналу, що перевищує задану порогову потужність. Прошивка має інтуїтивний інтерфейс. Екран керування описаний нижче.

Перед налаштовані набори діапазонів частот допоможуть у виявленні сигналів від певних пристроїв (БПЛА/рації/РЕБ).

Також можливо створити до 10 власних діапазонів частот для сканування, а також створити 3 власні набори діапазонів частот.

Пристрій надає різні можливості для аналізу сигналів. Нижче наведені основні параметри керуванням відображенням сигналу на екрані.

Меню налаштувань пристрою.

Залишились запитання?

Зв'яжіться з менеджером