TechExpert — крок у майбутнє з Microsoft Dynamics 365 Business Central!

Ми раді поділитися важливою новиною для нас! Наша компанія TechExpert успішно завершила впровадження сучасної ERP-системи Microsoft Dynamics 365 Business Central, замінивши нею попередню платформу 1С. Цей перехід був важливим кроком відмови від російського програмного забезпечення на користь більш безпечних та функціональних рішень, що відповідають світовим стандартам.

Для реалізації цього проєкту ми обрали Clarity — компанію, яка має експертний досвід у впровадженні Business Central в Україні та за кордоном. Спільними зусиллями нам вдалося повністю перенести бухгалтерський і податковий облік на нову платформу. Особливо відзначаємо високий рівень підтримки з боку Clarity, їх професійний підхід та якість локалізації продукту відповідно до українського законодавства. Завдяки цьому, перехід був максимально комфортним, а наші фахівці мали змогу пройти серію навчальних тренінгів.

Тож дякуємо компанії Clarity за підтримку та ефективне партнерство. Спільно ми зробили важливий внесок у модернізацію бізнес-процесів та розвиток інноваційних технологій в Україні.

Business Central ми обрали тому, що це широке поле для розробки своїх кастомних рішень, адже платформа гармонійно інтегрується з іншими інструментами в екосистемі Microsoft, насамперед Microsoft Dynamics 365 CRM, яку ми, до речі, використовуємо вже більше 20 років. Зараз в Business Central ми створюємо власні сутності, розширюємо за потреби поля. Також ми налаштували друковані форми, завершили інтеграцію з системами електронного документообігу Вчасно та МеДок, закінчуємо перехід на кадровий модуль з 1С ЗУП, а в планах ще багато іншого.

Маючи досвід власного впровадження, низку готових рішень та потужний Навчальний центр, ми пропонуємо свої послуги з переходу на Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Якщо потрібна детальніша інформація, зв'яжіться з нами – поділимося досвідом та допоможемо!