Microsoft Intune

Microsoft Intune — хмарний сервіс в корпоративному просторі управління мобільністю, який допомагає підвищити продуктивність вашої робочої сили. Як невід’ємна частина Microsoft Enterprise Mobility + Security, дозволяє управляти мобільними пристроями, додатками та комп’ютерами з хмари й одночасно захищати корпоративні дані.

Основні можливості і переваги Microsoft Intune

  • Кросплатформне керування кінцевими точками + вбудований захист кінцевих точок. Керуйте користувачами та пристроями, включаючи пристрої, що належать організації, та особисті. Забезпечуйте справність пристроїв і відповідність вимогам за допомогою розширених можливостей керування кінцевими точками, які дають змогу усувати кіберзагрози та захищати корпоративні дані, зберігаючи продуктивність.

  • Спрощення керування додатками забезпечує централізоване, автоматизоване і безпечне управління ними на різних платформах з можливістю налаштування політик для користувачів, включаючи розгортання, оновлення та видалення.

  • Автоматизація розгортання політики для програм, безпеки, конфігурації пристрою, відповідності, умовного доступу тощо.

  • Функція самообслуговування в додатку Company Portal, що дозволяє співробітникам або учасникам організації безпечно отримувати доступ до внутрішніх додатків, даних і ресурсів.
  • Аналітика кінцевих точок: веб-центр адміністрування, який зосереджений на управлінні кінцевими точками, включаючи звітування на основі даних.

  • Підтримка клієнтських пристроїв Android, iOS/iPadOS, macOS і Windows. Microsoft Intune забезпечує гнучкість і контроль для захисту ваших даних, незалежно від пристрою за допомогою єдиного мобільного рішення.

  • Інтеграція з мобільними службами захисту від загроз, включаючи Microsoft Defender for Endpoint і сторонніми партнерськими службами — створює загальну комплексну систему керування різними платформами, як-от локальні, хмарні, мобільні настільні або віртуальні кінцеві точки в різних операційних системах, від Windows до Linux. Розширені функції кінцевої точки також дозволяють організаціям ефективно захищати доступ користувачів, дотримуючись правил захисту даних у межах власних встановлених параметрів. Це дуже корисно під час пошуку відповідності та досягається за допомогою конфігурації політик доступу користувачів, у тому числі пов’язаних зі смартфонами та планшетами, що працюють на iOS або Android! Також за допомогою керування мобільними програмами Office 365 ви можете налаштувати політики для контролю доступу до ваших корпоративних даних.

Microsoft Intune Plan 1

$8/за користувача на місяць

  • * (річна підписка з автоматичним поновленням)
  • ** ціна вказана без урахування податку
  • Хмарне комплексне рішення для керування кінцевими точками, що входить до складу передплат на плани Microsoft 365 E3, E5, F1 і F3, Enterprise Mobility + Security E3 та E5, а також планів Business преміум, включно з версіями цих програмних комплексів, які не містять Microsoft Teams.

Microsoft Intune Plan 2

$4/за користувача на місяць

  • * (річна підписка з автоматичним поновленням)
  • ** ціна вказана без урахування податку
  • Доповнення до Microsoft Intune (план 1) з розширеними можливостями для керування кінцевими точками. Його включено до складу Microsoft Intune Suite [1].

Microsoft Intune Suite

$10/за користувача на місяць

  • * (річна підписка з автоматичним поновленням)
  • ** ціна вказана без урахування податку
  • Доповнення до Microsoft Intune (план 1), яке об’єднує потужні рішення для захисту кінцевих точок і керування ними [1].

* При підключенні місячної підписки вартість складатиме + 20%.

** Додатково нараховується ПДВ 20%.

*** Оплата здійснюється у гривні за курсом НБУ на день виставлення рахунку.

[1] Рішення Microsoft Intune (план 2) і Microsoft Intune Suite наразі не доступні для клієнтів GCC High та DoD.

Microsoft Intune підходить для організацій будь-якого розміру, які потребують ефективного управління мобільними пристроями та додатками. Це ідеальне рішення для забезпечення контролю над корпоративними даними, спрощення адміністрування і підвищення рівня безпеки в умовах сучасного робочого середовища, де використовується різноманітна техніка та платформи. При цьому одночасно захищаючи всі залучені сторони від ризику чи шкоди.

Додаткову інформацію та кінцеві ціни уточнюйте у фахівців компанії Techexpert за телефоном (044) 390-73-36 або пишіть на e-mail: tsales@techexpert.ua